Styling, rådgivning och trädgårdsdesign i Stockholm

26 mar

Ser din trädgård vissen och trött ut? Kanske är det då dags att ta tag i projektet för att istället kunna njuta av en blomstrande oas. I Stockholm finns möjlighet att köpa flera olika tjänster inom trädgårdsdesign, rådgivning och styling och vad som passar bäst beror lite på förutsättningarna. Här kan du läsa mer om trädgårdsdesign i Stockholm.

Tjänster inom trädgårdsdesign i Stockholm

För den som behöver hjälp från scratch med att designa om och göra trädgården mer trivsam finns flera tjänster inom trädgårdsdesign att tillgå i Stockholm. Det finns olika designpaket som kostar olika mycket och som därmed också innehåller olika saker.

Designpaket

I ett större designpaket inom trädgårdsdesign får man bland annat hjälp av en trädgårdsarkitekt med att rita upp den nya trädgården på en skalenlig karta. Man får hjälp med att reda ut vilken typ av växtlighet som passar, utifrån platsen och miljöns förutsättningar samt andra bra tips och råd inför projektet.

Rådgivning

För den som inte tycker sig ha behov av några uppritade och skalenliga kartor, men ändå behöver lite hjälp på traven inför det stundande projektet finns även andra tjänster inom trädgårdsdesign att tillgå. Rådgivning är en av dessa och även här erbjuds man som kund ett personligt möte, hemma i den aktuella trädgården, tillsammans med en trädgårdsarkitekt.

Även här får man alltså bra tips och råd för att lyckas skapa en trivsam och harmonisk plats att vistas på, med alltifrån vad gäller växtlighet, möblemang och annat som hör trädgården till. Kanske har du redan en färdig idé kring vad du vill göra – och bara behöver få bekräftat att det kommer att fungera? I så fall är detta ett bra val av tjänst.

Styling

Ska du hålla en fest, ett bröllop eller kanske ett dop hemma i trädgården? Kontakta ett företag i Stockholm som kan hjälpa till och göra det snyggt. Använd tjänster inom styling. Kanske har du varken tid eller rätt kunskaper för att ställa i ordning en härlig samlingsplats för nära och kära – och då kan du låta ett proffs göra det istället. I stylingen ingår bland annat klippning och ansning av växter och buskar men även inredning i form av till exempel:

  • Dekorationer
  • Planteringar i krukor
  • Belysning
  • Ljus och ljuslyktor
  • Trädgårdsmöbler

Kort och gott handlar denna tjänst inom trädgårdsdesign om att skapa en stämningsfull och harmonisk trädgård att njuta av vid festliga tillfällen – eller kanske till den stundande sommarsemestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *