Större valmöjligheter på distansutbildningar

27 mar

Med Diploma distansutbildning får du möjlighet att ta del av någon av de populäraste utbildningarna i landet fast i en moderna tappning. De tror att distansutbildningar i större utsträckning bör avspegla det uppkopplade samhället vi lever i och därför har de tagit hjälp av nya metoder och koncept. För studenter betyder det ett flexibelt sätt ska kunna lära sig och tillskansa sig nödvändig kunskap för att klara den utbildning som önskas. Det du behöver är en mobil, en surfplatta eller en dator och sedan kan du koppla upp dig på vår portal och plugga oavsett om du sitter på tåget, i en väntsal eller hemma i soffan med ett glas vin.

Diploma har utbildningar inom nästan alla segment. Du hittar dem alla på deras hemsida och när du signat upp dig någon av deras utbildningar får du tillgång till hela utbildningskatalogen och kan därefter plugga flera saker parallellt om du är motiverad och om tiden räcker till.

Affärsutveckling, arbetsmarknad, arbetsmiljö, CSR, data och IT, effektivitet, ekonomi, ergonomi, förbättringsarbete, förhandling, försäljning, förändring, hållbarhet, hälsa, inköp, juridik, jämställdhet, kommunikation, kundvård, LEAN, ledarskap, LSS, marknadsföring, medarbetarskap, miljö, mötesbokning, organisation, pedagogik, personlig assistans, personlig utveckling, projekt, retorik, service, skola, SoL, språk, säkerhet, teambuilding samt vård och omsorg. Som du ser spänner utbudet inom distansutbildning över ett brett spektra och här finns något för alla.

Omfördelning av procent vid distansutbildning

De flesta traditionella utbildningar kräver att du ska vara på plats och närvara vid föreläsningar och seminarier. Detta är ett bolag som inte är ense om uppläggen som finns. Därför är deras utbildningar helt på distans vilket efterfrågas av flera elever. Detta medför en stor möjlighet att plugga distansutbildningar oavsett var man bor.

Här kommer 70-20-10-metoden in i bilden. Det betyder att 70 procent av tiden på deras utbildningar befinner du dig på arbetsplatsen, tjugo procent är feedback, utvärdering och reflektioner från dina kollegor och handledare. Utöver detta är sedan Diploma de sista tio procenten. Bolaget menar inte att teori och att läsa är oviktigt i en utbildning men de stödjer sig mot teorin om att man lär sig oerhört mycket mer genom praktiskt utförande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *