WooCommerce integrationer

21 maj

Asendia WooCommerce är ett plugin som kopplas till ditt företags system för att följa logistikordrar. Med Asendia WooCommerce är ordrarna kopplade digitalt till Unifaun. Asendia WooCommerce är en av flera snarlika tjänster kopplade till WooCommerce och som företag kan ni enkelt botanisera runt för att hitta det som passar er allra bäst. Asendia WooCommerce ger er alla möjligheter att på bästa sätt hålla koll på och överse era digitala ordrar och på så sätt minska tiden som läggs på att organisera logistiken.

Asendia WooCommerce är en i listan av många olika plugins som går att koppla till Unifaun och dess digitala verktyg för smart hantering av logistikordrar. Installationshjälp går att köpa och priserna ligger från 2500 kr exklusive moms, samt en årsavgift om 2000 kronor, även den exklusive moms. Även teknisk support finns att tillgå till priset av 950 kr/h exklusive moms.

Unifaun är designat för att användas med WordPress och är fullt kompatibelt med detta verktyg. Vad som behövs är en webbshop kopplad till WooCommerce, PHP version 5.6 eller senare (måste innehålla cURL-modul) och så måste man ha ett konto registrerat på Unifaun med orderkoppling XML-posting.

Hur kommer man igång med Asendia WooCommerce?

  • Installera pluginet
  • Gå in via WordPress-katalogen via WP-admin och ert befintliga inlogg
  • Leta upp Woo Pacsoft Unifan och väl installera
  • Återvänd till inställningar för Pacsoft/Unifaun och välj kontotyp Unifaun
  • Ange här användar-ID samt lösenord och därefter API-nyckeln som getts vid registrering

Digitalt och enkelt

När ni är klara med installationen ges en fullöverskådlig bild av hela händelseförloppet på samtliga ordrar. När de skeppades iväg, var de befinner sig och när de beräknas anlända till sin slutdestination. Dessutom finns flertalet andra kolumner över bilden som tydligt redogör för resterande information som kan vara av värde för er som företag för att slippa leta bland beställningar och mail. Namn på både beställare och mottagare, användar-nummer på leveransen, beställarens adress samt vilket företag som levererar ordern, om det är exempelvis Postnord, DHL eller något annat. All information går enkelt att ladda ner i PDF-format och en grön bock i sista rutan för Unifaun checkout visar när ordern anlänt och hela kedjan är färdig. Asendia WooCommerce ger er alla möjligheter att på bästa sätt hålla koll på och överse era digitala ordrar och på så sätt minska tiden som läggs på att organisera logistiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *