Förbättra ditt ledarskap i Göteborg

28 feb

För att fördjupa och förbättra sitt ledarskap finns den populära kursen UGL, utveckling av grupp och ledare, att tillgå på många olika platser i Göteborg. Man väljer själv vilken tidpunkt och plats som passar en själv bäst och anmäler sig enkelt på nätet. Kursen ger sedan en bättre förståelse både bad gäller ledarskap och grupp och chansen är att man kommer hem med lite bättre självkänsla.

Mer om UGL

UGL är en kurs som ursprungligen är framtagen av Försvarsmakten. Den syftar till att fördjupa och förbättra deltagarnas ledarskap. En av huvuddelarna i kursen handlar om hur man som människa påverkar andra, samt hur man själv påverkas av andra. Man lär sig mer om gruppen, hur den ska ledas i olika situationer samt hur en grupp utvecklas på bästa sätt.

Kommunikation och konflikthantering är också två centrala punkter – två viktiga ting för att kunna vara en bra och rättvis ledare, vare sig man är chef eller har någon annan position. Kursen pågår under fem sammanhängande dagar och utförs i grupp om 8–12 deltagare. Två handledare från Försvarshögskolan är närvarande under hela sammankomsten, där teori blandas med spännande övningar.

Löpande utbildningstillfällen

I Göteborg och flera närliggande orter finns ett stort utbud av UGL. Kurserna startar löpande och det är enkelt att hitta ett kurstillfälle som passar dom flesta tack vare detta. Det enklaste sättet att se tillgängliga datum är att söka på nätet. Det enklaste sättet att boka in sig på en kurs är även det på nätet och det är gjort på bara ett par minuter.

Hur mycket kostar det?

UGL är en intensivkurs i internatform, vilket innebär att man stannar på utbildningsplatsen under dom fem dagar som kursen pågår. Man bor tillsammans med resten av deltagarna och både boende och mat ingår i kursavgiften. Priserna för UGL i Göteborg ligger mellan ca 22 000 – 28 000. Det som gör att priserna skiljer sig beror oftast på var kursgården är belägen och vilken typ av boende det gäller.

Det finns flera bra anledningar att gå en UGL-kurs i Göteborg, inte minst för att stärka sig själv i sin professionella position. Man får med sig många bra verktyg som kommer att vara användbara i arbetslivet, oavsett vad man arbetar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *