Börja rapportera tiden automatiskt

24 nov

Det finns i grund och botten två sätt att rapportera tid: manuellt eller automatiskt. Flowi.se är ett system som låter dig implementera tidrapportering på det senare sättet, d.v.s. automatiskt. Detta har flera fördelar för ditt företag och du kan snabbt och enkelt komma igång. Fortsätt att läsa så ska vi berätta mer!

Visst, det går att rapportera tidsåtgången för arbetsuppgifter och projekt manuellt. För att göra detta behöver du mata in vilken tid du börjar med uppgiften och sedan ta tiden medan du jobbar på. Därefter matar du in sluttiden och kan sedan räkna ut den beräknade tidsåtgången. Detta funkar för vissa, men är att betrakta som stenålders i den moderna tid som vi nu lever och jobbar i.

De flesta har nämligen insett fördelarna med att sköta det mesta digitalt. Hur många använder idag en skrivmaskin för att skriva rapporter och liknande? Förlitar du dig på en fysisk klocka på kontoret, eller håller du koll på tiden via din mobiltelefon och/eller klockan på din dator? Som du säkert märker sköts så mycket som möjligt digitalt idag. Det finns goda skäl till detta och nedan berättar vi varför du bör rapportera din tid automatiskt med Flowi istället för manuellt.

Därför bör du använda Flowi för automatisk tidrapportering

Det finns flera skäl att använda ett automatiskt system för tidrapportering, såsom Flowi:

  • Du får insikt i hur du spenderar din arbetstid utan att egentligen behöva lyfta ett finger.
  • Systemet är väldigt användbart för dig som vill ta tiden för olika arbetsuppgifter i syfte att öka din produktivitet.
  • Du kan få värdefulla insikter som bland annat motiverar dig att skära ner på den tid som du lägger på sociala medier eller andra mindre betydelsefulla uppgifter.

Allra viktigast är dock att du och ditt företag med säkerhet vet hur mycket tid som går åt till olika projekt. Det gör att ni kan ta fram tillförlitliga fakturor till era kunder, där ni med exakt precision kan säga hur mycket tid som har lagts på kundens projekt. Detta är den främsta nyttan med att använda denna typ av system för automatisk tidrapportering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *