Beställa pennor med tryck – tänk på det här

20 dec

Pennor med tryck är en gammal marknadsföringsmetod som än idag gör ett förvånansvärt bra jobb med att få företag att synas och stärka företagets profil. Här listas några saker som kan vara bra att tänka på innan ni beställer pennorna.

När ska pennorna användas?

Ska pennorna användas på kontoret av de anställda, som profilmaterial i en goodiebag, vid en mässa eller under ett event? Olika pennor passar olika bra till olika tillfällen. I en goodiebag är syftet med att dela ut pennor med tryck på att stärka företagets varumärke utåt och få så många exponeringar som möjligt. Välj en penna som de allra flesta kommer att tycka om och som speglar företaget. Är ni ett företag som vill visa er medvetenhet kring miljön? Välj en penna som är gjord av återvunnen plats!

Hur många pennor behövs?

Beroende på hur många pennor som beställs varierar priset. Pennor med tryck på är generellt dyrare än pennor utan tryck men även pennor med tryck bli billigare ju fler som beställs. Beställer du pennor till mässan, fundera över om ni även kan passa på att beställa pennor till kontoret? Är pennorna tidlösa så kan de användas under lång tid framöver, till skillnad från pennor som är anpassade efter en speciell kampanj eller säsong.

Ofta varierar priset beroende på antal pennor

Exempel på priser kan se ut såhär:

  • Beställs mellan 50 – 99 pennor kostar de 23,04kr/ st.
  • Beställs mellan 100 – 249 pennor kostar de 13,14kr/ st.
  • Beställs över 5 000 pennor kostar de 3,65kr/ st.

Priset kan även variera beroende på antal färger, antal tryck och beroende på tryckets placering. Möjligheterna är fler än vad man kan tro!

Tänk på tiden

Se till att beställa pennor med tryck i god tid, då slipper ni stressa och göra onödiga och kanske dyra misstag. Viktigaste av allt hinner de komma fram i rätt tid innan till exempel konferensen börjar.

Pennor med tryck – enkel och relativ billig marknadsföringsmetod

När du tänkt igenom de olika sakerna här ovan och allt känns bra så är det bara att köra. Att ge bort pennor till sina kunder är ett beprövat profilmaterial att använda sig av – mycket tack vara att en penna till skillnad från mycket annat faktiskt används!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *