Boka catering i Stockholm till ditt bröllop

27 okt

När du ska gifta dig behöver allt vara perfekt på den stora dagen. En viktig aspekt att ta hänsyn till är mat och dryck. Här är det viktigt att du samarbetar med en bra leverantör av catering i Stockholm. Nedan tipsar vi om hur du kan göra för att välja rätt cateringfirma till bröllopet!

Så väljer du rätt leverantör av catering i Stockholm

Det kan vara ganska svårt att hitta rätt leverantör av catering i Stockholm. Detta gäller inte minst när eventet ifråga är ett bröllop. Du behöver bland annat försöka få koll på din budget, antalet gäster och hur menyn ska se ut. Som tur är kan du dock få hjälp med allt detta genom att välja rätt cateringfirma.

För att göra ett bra val av leverantör kan du tänka på att:

  • Det är viktigt att boka tidigt. Börja med att ta fram en lista över cateringfirmor som du gillar och gör sedan ett urval från denna. När du har smalnat av urvalet till bara ett fåtal alternativ bör du slå till och göra din bokning. Genom att boka tidigt säkerställer du att den leverantör av catering i Stockholm som du föredrar är tillgänglig.
  • Gör sökningar på sociala medier. När du sållar mellan de olika leverantörerna bör du kolla upp dem på sociala medier. Besök gärna Instagram och andra plattformar för att få inspiration på mat. Där kan du även se hur de måltider som de olika cateringfirmorna tillhandahåller ser ut.
  • Tänk på logistiken kring matleveransen. Utöver att välja en bra leverantör av catering behöver du även ta hänsyn till logistiken. Ofta väljer brudparet den plats där bröllopsmottagningen ska äga rum. Detta kan orsaka vissa logistiska problem för cateringfirman. Därför bör du ha din vision i åtanke men även väga in logistiken i valet av lokal.
  • Bestäm en budget för mat och dryck. Redan innan du bokar en cateringfirma bör du sätta ramarna för vilken budget som ska gälla. Det är viktigt att du vet vilken slags catering i Stockholm du vill ha och vilken budget du har för ändamålet. På så vis kan du samarbeta med leverantören och få dina behov uppfyllda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *